Bug 1029064 - Login page with invalid credentials message remains displayed even after successful login
Login page with invalid credentials message remains displayed even after succ...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Data Virtualization 6
Classification: JBoss
Component: Dashboard Builder (Show other bugs)
6.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity urgent
: ER4
: 6.0
Assigned To: Van Halbert
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-11 10:21 EST by Filip Elias
Modified: 2014-07-09 01:02 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-02-06 10:37:02 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Apache Bugzilla 1025763 None None None Never

  None (edit)
Description Filip Elias 2013-11-11 10:21:13 EST
When you login with invalid credentials, you get a page with 'Login failed: Invalid UserName or Password'. When, after that, you enter correct credentials on that same page, the application stays on the page with error and does not take you to home page. The only way to navigate to homepage after that is to delete end of URL after 'dashbuilder'

This is a DV6 clone of https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1025763
Comment 2 belong 2013-11-14 23:34:58 EST
I am assuming this will not need to be reported in the Release Notes - setting to requires_doc_text- accordingly
Comment 3 Filip Elias 2014-01-07 05:12:36 EST
Verified on DV 6 CR1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.