Bug 1029405 - [RFE] Should be better to show bond mode in NIC details page
[RFE] Should be better to show bond mode in NIC details page
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node (Show other bugs)
3.3.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: 3.5.0
Assigned To: Ryan Barry
Virtualization Bugs
node
: FutureFeature
Depends On: rebase-ovirt-node-3.1
Blocks: 1092885 rhev3.5beta 1156165
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-12 06:01 EST by wanghui
Modified: 2016-02-10 15:04 EST (History)
15 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 1092885 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2015-02-11 15:47:30 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Node
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 27436 master MERGED Show the bond mode in the NIC details page Never

  None (edit)
Description wanghui 2013-11-12 06:01:28 EST
Description of problem:
It should be better to show bond mode in TUI in NIC details page when selected bond. Because bond mode decided the way bond works, so it should be better to give a way to check it in TUI.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhevh-6.5-20131031.1.0
ovirt-node-3.0.1-7.el6.noarch

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. TUI install rhevh-6.5-20131031.1.0.
2. Create bond0 with mode=1.
3. Select bond1 and check the NIC details.

Actual results:
1. After step3, it has not bond mode infos.

Expected results:
1. After step3, it should be better to provide bond mode in NIC details to let user know the mode.

Additional info:
Comment 3 Fabian Deutsch 2014-07-24 12:02:12 EDT
This is a mass change, moving bugs of merged patches into MODIFIED.

Please correct the state, if you think that the move was not justified.
Comment 5 wanghui 2014-12-17 22:56:35 EST
Test Version:
rhev-hypervisor6-6.6-20141212.0.iso
ovirt-node-3.1.0-0.34.20141210git0c9c493.el6.noarch

Test step:
1. Install rhev-hypervisor6-6.6-20141212.0.iso
2. Create bond with mode 1
3. Select bond1 and check the NIC details page

Test result:
1. In NIC details page, it shows bond mond and bond slaves now.

So this issue is fixed in rhev-hypervisor6-6.6-20141212.0.iso. And also check no such issue in rhev-hypervisor7-7.0-20141212.0.iso now. Change the status from ON_QA to Verified.
Comment 7 errata-xmlrpc 2015-02-11 15:47:30 EST
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2015-0160.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.