Bug 1030592 - Recently registered systems filter should say "within the past year" not with
Recently registered systems filter should say "within the past year" not with
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: Usability (Show other bugs)
560
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Grant Gainey
Jan Hutař
:
Depends On:
Blocks: sat580-low
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-14 12:55 EST by DzungDo
Modified: 2017-06-21 08:17 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-06-21 08:17:08 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description DzungDo 2013-11-14 12:55:34 EST
Description of problem:
A misspell on the "Recently Registered Systems" page.
On this page, within the view filter, the text "with the past year" should be spelled as "within the past year"

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.6

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Systems (top navigation) -> Systems (side navigation)
2.Click on Recently Registered
3.Use the "View systems registered:" filter

Actual results:
said "with the past year"


Expected results:
should say "within the past year"

Additional info:
Comment 1 Grant Gainey 2017-05-16 17:44:39 EDT
spacewalk.github:
bbd97186d77e4a929202cf5db6832fa5cd57079e

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.