Bug 103444 - Initial a/c setup failed due to firstboot failure
Initial a/c setup failed due to firstboot failure
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: firstboot (Show other bugs)
9
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-08-30 12:04 EDT by Che Yeung
Modified: 2007-04-18 12:57 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-15 19:02:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Che Yeung 2003-08-30 12:04:12 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.1; Linux)

Description of problem:
After upgrading from 7.3 to 9.0, the initial setup failed when I was prompted to change a user account password, even though this was an upgrade process:

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/firstboot/firstbootWindow.py", line 319, in nextClicked
    result = module.apply(self.notebook)
  File "/usr/share/firstboot/modules/create_user.py", line 183, in apply
    self.admin.modifyGroup(groupEnt)
RuntimeError: data not found in file

Was able to use the account with no problems.

Version-Release number of selected component (if applicable):
firstboot-1.0.5-11

How reproducible:
Didn't try

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Brent Fox 2003-09-02 23:38:17 EDT
Firstboot should not get installed on an upgrade.  Did you install it manually
in the package selection screen during the upgrade?
Comment 2 Brent Fox 2003-10-15 19:02:19 EDT
Closing due to lack of information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.