Bug 1052288 - Adding repository to a view provides no feedback
Summary: Adding repository to a view provides no feedback
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Content Management
Version: 6.0.3
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: John Mitsch
QA Contact: Katello QA List
URL: http://projects.theforeman.org/issues...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-01-13 15:04 UTC by Bryan Kearney
Modified: 2019-09-26 13:44 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-08-18 19:39:10 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 16184 0 None None None 2016-08-18 19:01:35 UTC

Description Bryan Kearney 2014-01-13 15:04:19 UTC
adding repos to a view does not appear to provide solid visual confirmation. It’s only once you refresh the view that you get a clear list of what has been added, it seems. It also seems to be a different visual experience depending on if you add a whole product vs adding parts of a product/repos

Comment 1 John Mitsch 2016-08-18 18:50:57 UTC
Created redmine issue http://projects.theforeman.org/issues/16184 from this bug

Comment 2 John Mitsch 2016-08-18 19:39:10 UTC
Looks like this has been fixed in the current release (6.2.0) http://www.clipular.com/c/6566372737286144.png?k=SH-GLrM9IH9B5kubGYprw97sSGU


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.