Bug 10547 - No X with Diamond Viper V550
Summary: No X with Diamond Viper V550
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-04-03 16:18 UTC by jonescd
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-04-15 20:06:34 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description jonescd 2000-04-03 16:18:06 UTC
When installing RH 6.2 on system consisting of Supermicro P6SBS mother
board with Diamond V550 video card, the graphical install doesn't work.
After installing 6.2 using text mode install, X itself will not come up. No
problems with this same system running RH 6.0 or 6.1.

Comment 1 martin 2000-04-03 23:29:59 UTC
despite numerous other problems, this card worked perfectly for me.

Comment 2 jonescd 2000-04-15 20:06:59 UTC
Forgot a piece of info. I'm also using a Sony Multiscan 420GS monitor with the
above setup.

Comment 3 Preston Brown 2000-08-29 18:16:43 UTC
we can't duplicate this problem here.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.