Bug 1058744 - rhevm-log-collector garbles the tty when multiple hosts are gathered and ssh is called with the "-t" flag
Summary: rhevm-log-collector garbles the tty when multiple hosts are gathered and ssh ...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-log-collector
Version: 3.3.0
Hardware: All
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
: 3.3.1
Assignee: Sandro Bonazzola
QA Contact: Jiri Belka
URL:
Whiteboard: integration
Depends On: 1041749
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-01-28 13:18 UTC by rhev-integ
Modified: 2019-04-28 09:27 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Previously, when the rhevm-log-collector utility was run for multiple hypervisor hosts, it resulted in a garbled TTY and "stty sane" had to be run to recover the TTY. Now, the TTY is not garbled.
Clone Of: 1041749
Environment:
Last Closed: 2014-03-03 13:19:00 UTC
oVirt Team: ---
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Knowledge Base (Solution) 489813 None None None Never
Red Hat Product Errata RHBA-2014:0242 normal SHIPPED_LIVE rhevm-log-collector bug fix and enhancement update 2014-03-03 18:17:20 UTC
oVirt gerrit 23426 None None None Never
oVirt gerrit 23796 None None None Never
oVirt gerrit 23800 None None None Never

Comment 1 Sandro Bonazzola 2014-01-28 13:22:48 UTC
pushed to upstream 3.3 branch

Comment 2 Sandro Bonazzola 2014-01-28 13:46:24 UTC
Merged on upstream 3.3 branch

Comment 4 Jiri Belka 2014-02-04 13:01:40 UTC
ok, rhevm-log-collector-3.3.1-6.el6ev.noarch

terminal OK after getting info from 2 hosts.

Comment 5 Jiri Belka 2014-02-04 13:02:49 UTC
FYI my engine-log-collector was not putting '-t' in ssh commands, at least I haven't see it.

Comment 6 Sandro Bonazzola 2014-02-04 15:30:18 UTC
(In reply to Jiri Belka from comment #5)
> FYI my engine-log-collector was not putting '-t' in ssh commands, at least I
> haven't see it.

we solved using -n instead of -t.

Comment 8 errata-xmlrpc 2014-03-03 13:19:00 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2014-0242.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.