Bug 10643 - System hangs...
Summary: System hangs...
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-04-07 17:30 UTC by deba_sinha
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-05-08 14:42:36 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description deba_sinha 2000-04-07 17:30:59 UTC
I have been running RedHat 6.0 for a long period (over a year) and never
really got problems with it. I installed RedHat 6.2 (Full Custom install)
and whenever I am in X, whether Gnome or KDE, it hangs the machine
completely. cannot go back to text mode console, cannot ping it from a
remote machine, it's dead (no mouse either).

I have a Pentium II 266, 64MB RAM
S3 Virge/GX2 AGP video card

Comment 1 Preston Brown 2000-05-08 14:42:59 UTC
it may be the virge video card.  If you have access to another video card,
please give that a shot.  We can't duplicate this here, and we have no other
similar reports, but we know that virge video cards can be quite problematic.

Comment 2 scott 2000-06-16 13:58:47 UTC
The same thing happens to me. This is with a Cirrus Logic 5465 Vido Card.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.