Bug 106541 - modem is started but not set active in Network Device Control
modem is started but not set active in Network Device Control
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 107816
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
3.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-10-08 02:57 EDT by Norbert Breun
Modified: 2007-11-30 17:06 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:59:01 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Norbert Breun 2003-10-08 02:57:22 EDT
Description of problem:
modem is started but not set active in Network Device Control

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.2.58 - most recent - even a bug in severn

How reproducible:
configure an ISDN modem 
startit - works
is not set "active

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
    
Actual results:


Expected results:


Additional info:redhat-config-network1.2.58
Comment 1 Phil Knirsch 2003-10-17 04:41:17 EDT
Reassigning to correct component (redhat-config-network)

Read ya, Phil
Comment 2 Harald Hoyer 2003-10-24 11:53:08 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 107816 ***
Comment 3 Harald Hoyer 2003-12-01 10:41:48 EST
why did you remove yourself from bug #107816 ??
text of it says: "After activating an interface (in my case: a ppp
interface) the status of the interface isn't updated in the list of
interfaces (status column still says inactive)." 
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:59:01 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.