Bug 10683 - Incorrect device unlinking during install
Summary: Incorrect device unlinking during install
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-04-09 17:50 UTC by rob
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-17 21:55:51 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description rob 2000-04-09 17:50:01 UTC
On a Digital PWS266i system using both SCSI and IDE drives, during an
upgrade from RH6.0 to RH6.2 anaconda unlinked /tmp/hda1 and /tmp/sda5
at some point during its probe for existing installations. This
resulted in anaconda failing with an internal python error when it
next attempted to access those devices. A workaround was to jump to the
shell during the probe and manually run mknod.

Comment 1 Jay Turner 2000-04-24 15:11:59 UTC
This issue is being forwarded to a developer for further action.

Comment 2 Matt Wilson 2000-07-15 19:35:08 UTC
I would need to see the traceback to diagnose this.


Comment 3 Michael Fulbright 2000-08-17 21:55:49 UTC
Closed due to inactivity.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.