Bug 1070152 - webadmin: Missing add new ISO option in data center "guide me" dialog
Summary: webadmin: Missing add new ISO option in data center "guide me" dialog
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal
Version: 3.4.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
: 3.4.0
Assignee: Tal Nisan
QA Contact: Leonid Natapov
URL:
Whiteboard: storage
Depends On:
Blocks: rhev3.4beta 1142926
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-02-26 10:33 UTC by Tal Nisan
Modified: 2016-02-10 20:25 UTC (History)
11 users (show)

Fixed In Version: ovirt-engine-3.4.0_av2
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
oVirt Team: Storage
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 25091 None None None Never
oVirt gerrit 25171 None None None Never

Description Tal Nisan 2014-02-26 10:33:23 UTC
Description of problem:
In the data center "Guide me" when the data center doesn't have an ISO domain attached, the only option regarding ISO domain is attaching an ISO domain, the option for creating a new ISO domain is hidden unless there is no ISO domain in the setup

How reproducible:
100%


Steps to Reproduce:
1. Make sure the setup has at least one ISO domain
2. In the data center tab select a data center without an ISO domain attached
3. Click on "Guide me"

Actual results:
"Configure ISO Library" option is missing

Expected results:
"Configure ISO Library" will be displayed for the data center

Comment 3 Leonid Natapov 2014-03-09 15:27:59 UTC
3.4.0-0.3.master.el6ev.

"Configure ISO Library" displayed for the data center

Comment 4 Itamar Heim 2014-06-12 14:07:59 UTC
Closing as part of 3.4.0


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.