Bug 108047 - Installer stops midway through packages installing
Installer stops midway through packages installing
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Joseph Logan
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-10-26 20:35 EST by Joseph Logan
Modified: 2007-04-18 12:58 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-06-21 19:12:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joseph Logan 2003-10-26 20:35:15 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
I am installing on a Pll 400mhz and it installs flawless until about 40% of 
the installion. It stops and anaconda says "installation exited abnormally" 
and the computer reboots.

Version-Release number of selected component (if applicable): Red Hat 9


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Try installation again.
2.
3.
    

Actual Results:  Same error occured and could not finish the installation.

Expected Results:  I should be able to run Linux.

Additional info:

I have a p2 400mhz with 3gigs partitioned for linux (with partition magic).
Comment 1 Jeremy Katz 2003-10-27 14:37:35 EST
Can you verify your media following the instructions at
http://rhlinux.redhat.com/anaconda/mediacheck.html?
Comment 2 Jeremy Katz 2004-06-21 19:12:39 EDT
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have further information to add
to this bug report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.