Bug 109354 - strange dotted square appears when clicking on the panel
strange dotted square appears when clicking on the panel
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-panel (Show other bugs)
1
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Mark McLoughlin
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-11-06 18:50 EST by Roozbeh Pournader
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-02-23 03:15:41 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
A screenshot showing the symptom (75.48 KB, image/png)
2003-11-06 19:05 EST, Roozbeh Pournader
no flags Details

  None (edit)
Description Roozbeh Pournader 2003-11-06 18:50:05 EST
Description of problem:
A strange dotted square appears when clicking on a certain part of the
panel when there are no windows in a certain workspace.

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.4.0-3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Switch to a workspace with no open windows.
2. Click a little to the right of the workspace switcher applet, where
window descriptions usually appear.

    

Actual Results:  A square box with dotted borders will appear on the
panel.

Expected Results:  Nothing visual should happen.

Additional info:

I will attach a screenshot.
Comment 1 Roozbeh Pournader 2003-11-06 19:05:54 EST
Created attachment 95779 [details]
A screenshot showing the symptom

Attached a screenshot showing the symptom.
Comment 2 Mark McLoughlin 2004-02-23 03:15:41 EST
Yes, that's a focus indicator for the Window List when its empty. Its
difficult to know how this could be fixed to look less silly since
Section 508 (US accessibility requirements) state that an indication
of where the current focus lies must always be visible.

Lets track this upstream:

  http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=135186


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.