Bug 10959 - Installer doesn't recognize DECchip 21040
Installer doesn't recognize DECchip 21040
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
6.2
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-04-21 02:21 EDT by Alexandre Oliva
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-10-02 15:41:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexandre Oliva 2000-04-21 02:21:49 EDT
Even though Xconfigurator auto-detects the graphical card
DECchip 21040/TGA, present in my AlphaStation, the installer
won't even list this card as an option.
Comment 1 Jay Turner 2000-04-21 06:51:59 EDT
This issue has been forwarded to a developer for further action.
Comment 2 Brock Organ 2000-04-25 16:56:59 EDT
Using a machine in the test lab (text mode NFS install), the install was able to
identify and choose the TGA server ... is that how you tried the install...?

% lspci
00:08.0 Ethernet controller: Digital Equipment Corporation DECchip 21040 [Tulip]
(rev 23)
00:0b.0 Display controller: Digital Equipment Corporation DECchip 21030 [TGA]
(rev 02)
Comment 3 Alexandre Oliva 2000-04-27 03:14:59 EDT
No, I was running the graphical installer over NFS.
lspci gives the same information it did for you.
Comment 4 Jay Turner 2000-05-04 07:28:59 EDT
Am probably going to have to put this one on the back burning.  We do not even
have a machine with that card and enough RAM to run the graphical installer here
in the test lab.  I find it really weird that the graphical install would come
up, but that you then could not configure the card during Xconfig.  Anyway, as a
temporary work-around, I would suggest completing the graphical installer and
then running the TUI Xconfigurator on reboot to finish the configuration of the
graphical card.  I am sticking this issue on a developer's plate to have a look
at.
Comment 5 Alexandre Oliva 2000-05-28 06:07:59 EDT
Is there any way to run the X configuration step of the graphical installer on a
running machine?  Then, I could try to figure out what's wrong.
Comment 6 Brock Organ 2000-08-31 19:00:53 EDT
I am marking this issue as deferred until our next release ...
Comment 7 Michael Fulbright 2000-09-15 15:40:46 EDT
Brock are we able to test this configuration?
Comment 8 Michael Fulbright 2000-10-02 15:41:30 EDT
Please perform a text mode install and config X that way.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.