Bug 110221 - redhat-config-network doesn't start (both gui and tui) when the interface usb' is present in the system
redhat-config-network doesn't start (both gui and tui) when the interface usb...
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
1
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-11-17 03:29 EST by Christian
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-09-16 09:46:18 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Christian 2003-11-17 03:29:00 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4.1)
Gecko/20031030

Description of problem:

usb0 is created by the usbnet module. It's an emulation of ethernet
over usb and is used to communicate with handhelds for example. I use
it with an iPAQ 3970 running familiar 0.7.1. If I start
redhat-config-network-{gui,tui} with usb0 installed but not configured
(showed in ifconfig -a but not in ifconfig) the program crashes.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. attach the usb device that supports usbnet
2. check ifconfig -a shows usb0
3. run the network configurator
    

Additional info:
Comment 1 Harald Hoyer 2003-11-25 10:25:14 EST
please attach the crash dump
Comment 2 Harald Hoyer 2004-06-04 06:17:39 EDT
ping
Comment 3 Harald Hoyer 2005-09-16 09:46:18 EDT
cannot be fixed without more information

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.