Bug 11072 - Dail-up doesn't work on a network-connected machine
Dail-up doesn't work on a network-connected machine
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ppp (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-04-27 03:28 EDT by Alexandre Oliva
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-05-07 01:13:20 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexandre Oliva 2000-04-27 03:28:15 EDT
It was my brother who reported this problem to me, so, unfortunately, I
don't have much detail, but I could ask him for more details if you need.
He said that, when he asked rp3 to enable the dial-up connection, it
wouldn't work because it would run the script to enable the network card,
which was already enabled.  He said he could fix the problem by replacing
ppp and/or wvdial with RPMs from the Conectiva distribution.  Does this
sound familiar to you?
Comment 1 Alexandre Oliva 2000-05-07 01:13:59 EDT
I've just learned from my brother that the problem was on Red Hat Linux 6.1,
not on 6.2 as I had thought, and that it is already fixed in 6.2.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.