Bug 110830 - garbage text configuring new NIC
garbage text configuring new NIC
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kudzu (Show other bugs)
1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-11-24 12:27 EST by Gene Czarcinski
Modified: 2014-03-16 22:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-28 13:59:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gene Czarcinski 2003-11-24 12:27:39 EST
Description of problem:

I installed FC1 on a system with a Netgear NIC which uses the
"natsemi" driver.  Some days later the NIC failed on me and I replaced
it with a Linksys (model NC100 rev 11) which uses the tulip driver.

When I booted up, kudzu recognized that I now had a Linksys card
instead of the Netgear card and did the fixup to /etc/modules.conf.

kudzu then prompted my for the network parameters with a text/curses
based program (if this is not kudzu, then that is the componenet this
should be against).  It took my inputs OK but when I used the <CR> or
<TAB> key to move between fields, I got garbage at the curson's
position.  Everything seemed to work OK except for the garbage characters.

Please note that I am running rhgb.
Comment 1 Bill Nottingham 2005-04-28 13:59:06 EDT
This is essentially 'fixed' in the devel tree, as the UI is never shown.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.