Bug 1115487 - Wrong _href in the response body of consumer profile creation
Summary: Wrong _href in the response body of consumer profile creation
Keywords:
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Pulp
Classification: Retired
Component: API/integration
Version: 2.4 Beta
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: pulp-bugs
QA Contact: pulp-qe-list
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-02 12:52 UTC by Ina Panova
Modified: 2015-02-28 22:12 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-02-28 22:12:05 UTC


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Pulp Redmine 466 0 None None None Never

Description Ina Panova 2014-07-02 12:52:28 UTC
Description of problem:
https://pulp-dev-guide.readthedocs.org/en/latest/integration/rest-api/consumer/profile.html#create-a-profile
Wrong _href in the response body of consumer profile creation

Update example with "_href": "/pulp/api/v2/consumers/<consumer_id>/profiles/<content_type>"

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Dennis Kliban 2014-10-07 15:39:24 UTC
This is not a documentation bug.  This is an API bug.  The response in the documentation is exactly what is returned currently.  However, the HREF returned is not valid.   It should look the way it's described in the original bug report.

Comment 2 Brian Bouterse 2015-02-28 22:12:05 UTC
Moved to https://pulp.plan.io/issues/466


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.