Bug 111766 - When copying an item, workflow applied to original item
When copying an item, workflow applied to original item
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise CMS
Classification: Retired
Component: other (Show other bugs)
nightly
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: ccm-bugs-list
Jon Orris
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-12-09 15:58 EST by Jon Orris
Modified: 2007-04-18 13:00 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-01-06 10:43:08 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Annotated db session (3.59 KB, text/plain)
2003-12-09 16:03 EST, Jon Orris
no flags Details

  None (edit)
Description Jon Orris 2003-12-09 15:58:40 EST
Description of problem:
When copying an item to a folder, the workflow is not properly applied.
This is related to bug 100809, which had been fixed on the trunk.

Looking at the database, it appears as though another workflow
instance is created and applied to the original item, not the copied item.

Posting table data as an attachment, since bugzilla won't format it
correctly.
Comment 1 Jon Orris 2003-12-09 16:03:26 EST
Created attachment 96434 [details]
Annotated db session

This shows what's in the database after creating a folder,
creating an item, then copying the item into the folder.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.