Bug 1119110 - got loader error
Summary: got loader error
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: firstboot
Version: 6.5
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Martin Kolman
QA Contact: Release Test Team
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-14 03:22 UTC by csun
Modified: 2014-07-14 17:01 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-07-14 17:01:39 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description csun 2014-07-14 03:22:13 UTC
Description of problem:

Got following error:
Loader exited unexpectedly! Backtrace:
/sbin/loader[0x409d93]
/lib64/libc.so.6(exit+0xe2)[0x7fa4c2cede22]
/sbin/loader[0x4124d4]
/sbin/loader[0x40b770]
/lib64/libc.so.6(__libc_start_main+0xfd)[0x7fa4c2cd6d1d]
/sbin/loader[0x407a69]
install exited abnormally[1/1]
The system will be rebooted when you press Ctrl-C or Ctrl-Alt-Delete.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 2 csun 2014-07-14 16:58:59 UTC
Problem solved.  As I did not validate the iso image from the device.

Thanks!

Comment 3 Martin Kolman 2014-07-14 17:01:39 UTC
(In reply to csun from comment #2)
> Problem solved.  As I did not validate the iso image from the device.
> 
> Thanks!

I'm glad to hear that! :) So I'm closing the bug then.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.