Bug 1120572 - No warning pop-up when set "SSH Daemon Port" with alphabet
Summary: No warning pop-up when set "SSH Daemon Port" with alphabet
Keywords:
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node
Version: 3.5.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
medium
Target Milestone: ---
: 3.6.0
Assignee: Ryan Barry
QA Contact: Virtualization Bugs
URL:
Whiteboard: node
Depends On: 1085907
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-17 08:02 UTC by cshao
Modified: 2016-02-10 20:03 UTC (History)
12 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-02-11 13:46:02 UTC
oVirt Team: Node


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 29957 None None None Never

Description cshao 2014-07-17 08:02:48 UTC
Description of problem:
No warning pop-up when set "SSH Daemon Port" with alphabet

=================================
An error appeared in the UI: <InvalidData u'The field must contain a number or an empty string.'>
Press ENTER to logout ...
or enter 's' to drop to shell

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhev-hypervisor7-7.0-20140714.0
ovirt-node-3.1.0-0.5.20140711git7197118.el7.noarch

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Install rhev-hypervisor7-7.0-20140714.0.iso
2. Enter security menu
3. Set "SSH Daemon Port" with alphabet(e.g. test)

Actual results:
An error appeared in the UI: <InvalidData u'The field must contain a number or an empty string.'>
Press ENTER to logout ...
or enter 's' to drop to shell

Expected results:
Pop-up warning when set "SSH Daemon Port" with alphabet.
e.g. The field must contain a number or an empty string

Additional info:

Comment 1 cshao 2014-12-18 07:02:04 UTC
Test version:
rhev-hypervisor7-7.0-20141212.0.iso
ovirt-node-3.1.0-0.34.20141210git0c9c493.el7.noarch

Hi rbarry,

I can't find "SSH Daemon Port" option in security page on above build, does it by designed or not? Can I verify this bug directly?

Thanks!

Comment 2 Ryan Barry 2014-12-18 14:29:47 UTC
It appears to be removed until unblocked by bz#1085907. I'll move this back to POST until that's resolved.

Comment 3 Fabian Deutsch 2015-01-05 08:53:27 UTC
Moving this out, because we need to wait for the Engine part to be fixed, before we can enable the option in the tui.

Comment 5 Fabian Deutsch 2015-02-11 13:46:02 UTC
Closing for now, because the option is not available in the TUI anymore.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.