Bug 1121577 - "Audit comment" field under templates doesn't save the comments
Summary: "Audit comment" field under templates doesn't save the comments
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI
Version: 6.0.4
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: Ohad Levy
QA Contact: Katello QA List
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-21 09:25 UTC by Sachin Ghai
Modified: 2015-04-20 11:02 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-07-24 13:58:08 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Sachin Ghai 2014-07-21 09:25:26 UTC
Description of problem:
Not sure if I understood it correctly but I found a weird behaviour with audit comments. 

I created a template and updated some comments under "audit comments". Later when I selected the same template to see comments under 'audit comment' the testarea was blank.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Sat6 GA snap1

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. create a template with audit comments
2. after creating the template, select it again and check for audit comments given while creating the temp.
3.

Actual results:
the textarea for audit comments will be blank

Expected results:
It should show the comments after template creation.

Additional info:

Comment 2 Dominic Cleal 2014-07-24 13:55:08 UTC
Audit comments are stored under Monitor>Audits and on the "History" tab when editing the template again.  The text box isn't meant to be repopulated.

Please confirm, but this appears to be NOTABUG.

Comment 3 Corey Welton 2014-07-24 13:59:28 UTC
Per triage, issue closed.  the textarea is meant to be an input for changes, not a definitive history itself.  That is stored/displayed elsewhere.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.