Bug 1125078 - [test run] when expand testrun in run detail page, there is no loading icon.
Summary: [test run] when expand testrun in run detail page, there is no loading icon.
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: TCMS
Classification: Other
Component: Web UI
Version: 3.8.10
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
low
low
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Yang Ren
QA Contact: tools-bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-31 03:27 UTC by yangqiu
Modified: 2018-09-07 21:39 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:


Attachments (Terms of Use)

Description yangqiu 2014-07-31 03:27:02 UTC
Description of problem:
as summary.

Version-Release number of selected component (if applicable):
v3.8.10-1 on devel server.

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.Enter a run detail page.
https://tcms-devel.app.eng.nay.redhat.com/run/72389/
2.Expand a caserun.
3.Check is there a loading icon when system loading caserun's detail.

Actual results:
system has no loading icon.

Expected results:
system has loading icon.

Additional info:

Comment 1 xudong 2014-07-31 09:49:36 UTC
this bug has been fixed by this patch https://code.engineering.redhat.com/gerrit/#/c/30093/

Comment 2 yangqiu 2014-08-01 02:34:10 UTC
verify this issue on v3.8.10-1 on devel server.---Pass
verify steps are same as description.

Comment 3 yangqiu 2014-09-16 02:57:12 UTC
Just found this bug reproduced on v3.8.11-1 on devel server.

Comment 4 xudong 2014-09-16 05:45:07 UTC
thi bug has been fixed in this patch https://code.engineering.redhat.com/gerrit/#/c/32725/

Comment 5 Tingting Zhao 2014-09-16 09:57:45 UTC
verify on devel server with 3.8.11-1 :pass
verify steps are the same as the description.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.