Bug 11256 - GNOME mailcheck applet won't launch Eterm
GNOME mailcheck applet won't launch Eterm
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: gnome-core (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Mason
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-05-05 17:36 EDT by Kenn Humborg
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-05-17 12:37:18 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kenn Humborg 2000-05-05 17:36:07 EDT
Out of the box RH6.2.  No updates applied.  Add the mailcheck applet
to the GNOME panel.  In the mailcheck properties dialog, set the
command to run on click to be simply Eterm.

When you click, an Eterm process starts but goes into an infinite
loop.  No window appears.

Using xterm works fine.

I discovered this when trying to make it run Eterm -e mutt.
Comment 1 Tim Powers 2000-05-08 09:44:59 EDT
This appears to be a problem with the gen_util_applet, and not with Eterm (I can
launch Eterm from my box from the "Run program" dialog and can run it from a
launcher on the panel. I am reassigning this to the maintainer of gnome-core
(gnome-core is the package that contains the gen_util_applet used in this case).

Comment 2 David Mason 2000-05-17 12:37:59 EDT
This bug might be fixed in the new release of GNOME which is coming out in a few
days - we will be putting the new release in Rawhide and checking it out.
Comment 3 David Mason 2000-08-10 14:37:07 EDT
works in Rawhide

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.