Bug 1125784 - Puppet repo uploads fail, timeout
Summary: Puppet repo uploads fail, timeout
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Content Management
Version: 6.0.4
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
high vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: David Davis
QA Contact: Katello QA List
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-08-01 04:19 UTC by Mike McCune
Modified: 2014-08-01 16:41 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-08-01 16:41:26 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Mike McCune 2014-08-01 04:19:46 UTC
1) Create a custom product

2) Create a custom repo, type puppet

3) Upload a puppet module from the UI

4) note error:

Upload Puppet Module
Error during upload: Request Timeout

Errors in logs:
[ERROR 2014-08-01 00:17:28 pulp_rest  #17516] RestClient.post "https://sat-perf-04.idm.lab.bos.redhat.com/pulp/api/v2/repositories/Default_Organization-puppet-puppet-upload/actions/import_upload//", "{\"repo_id\":\"Default_Organization-puppet-puppet-upload\",\"unit_type_id\":\"puppet_module\",\"upload_id\":\"e6c3d4d2-8ab2-4d8b-b0f4-fef07556902d\",\"unit_key\":{},\"unit_metadata\":{}}", "Accept"=>"*/*; q=0.5, application/xml", "Accept-Encoding"=>"gzip, deflate", "Authorization"=>"OAuth oauth_body_hash=\"2jmj7l5rSw0yVb%2FvlWAYkK%2FYBwk%3D\", oauth_consumer_key=\"katello\", oauth_nonce=\"2NMhv9gofVlL09M5eGiCPEwSpb12X2FGcSbXvUq7w\", oauth_signature=\"EdKs2OpyVqdx7gMNJPqWGACJLfo%3D\", oauth_signature_method=\"HMAC-SHA1\", oauth_timestamp=\"1406866528\", oauth_version=\"1.0\"", "Content-Length"=>"170", "accept"=>"application/json", "content_type"=>"application/json", "pulp-user"=>"admin-366ebd5c"
 | 
exception when talking to a remote client: Request Timeout RestClient::RequestTimeout: Request Timeout
Body: 
/opt/rh/ruby193/root/usr/share/gems/gems/rbovirt-0.0.28/lib/restclient_ext/request.rb:56:in `rescue in transmit'

Comment 3 Mike McCune 2014-08-01 16:41:26 UTC
This was a side effect of an upgrade from SNAP2->SNAP3 without a restart after a katello-installer re-run.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.