Bug 1126288 - [Test Run] The test run can not be created with default estimated time as 0 and without any warning.
Summary: [Test Run] The test run can not be created with default estimated time as 0 a...
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: TCMS
Classification: Other
Component: Application
Version: 3.8.10
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Yang Ren
QA Contact: tools-bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-08-04 05:53 UTC by Tingting Zhao
Modified: 2018-07-04 21:42 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:


Attachments (Terms of Use)

Description Tingting Zhao 2014-08-04 05:53:17 UTC
Description of problem:
as summary

Version-Release number of selected component (if applicable):
v3.8.10-1 on devel server

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.open a test run
2.then click clone button
3.save the new test run with estimated time is 0

Actual results:
step2: the estimated time of test run is 0
step3: the run can not be created and it stayed in the clone run page without any warning message.

Expected results:
step2:the estimated time should not be 0 because the format is wrong.(eg 0:0:0)
step3:there should add friend warning next to the time input box and add a warning box when the run can not be created.

Additional info:

Comment 1 Tingting Zhao 2014-08-06 06:35:25 UTC
verify on devel server--->fail
verify steps:
set the estimated time as zero ,it happens 500 error without warning.

Comment 2 Tingting Zhao 2014-08-13 07:28:28 UTC
verify on devel server with nitrate 3.8.10===>pass
verify steps are the same as the description.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.