Bug 1126324 - [Admin Portal] Add Permission to User - when a user is selected Enter does not execute 'OK' button
Summary: [Admin Portal] Add Permission to User - when a user is selected Enter does no...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: oVirt
Classification: Retired
Component: ovirt-engine-webadmin
Version: 3.5
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: ---
: 3.5.0
Assignee: Ravi Nori
QA Contact: Pavel Stehlik
URL:
Whiteboard: infra
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-08-04 07:58 UTC by Jiri Belka
Modified: 2016-02-10 19:34 UTC (History)
8 users (show)

Fixed In Version: ovirt-3.5.0_rc1.1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-08-31 12:05:30 UTC
oVirt Team: Infra


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 31167 master MERGED webadmin: ENTER does not execute default command Never
oVirt gerrit 31722 ovirt-engine-3.5 MERGED webadmin: ENTER does not execute default command Never

Description Jiri Belka 2014-08-04 07:58:47 UTC
Description of problem:
Add Permission to User - when a user is selected Enter does not execute 'OK' button. (Be careful, I'm not doing <tab> after the user is selected!)

Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-engine-webadmin-portal-3.5.0-0.0.master.20140722232058.git8e1babc.el6.noarch

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. open Add Permission to User dialog
2. hit Enter (as focus in in the form so it executes domain search)
   - after users' list is returned, the focus does not move to the list itself
3. hit <tab> _three_ times
   - first <tab> highlights 'OK' button
   - second <tab> highlights list area and up|down arrows scroll the list area
   - third <tab> finally moves to list itself
4. hit <space> (to select a user)
5. hit Enter

Actual results:
nothing happends

Expected results:
should work, all needed "data" are known (domain, user, role [preselected])

Additional info:

Comment 1 Jiri Belka 2014-08-04 08:00:45 UTC
If one would continue:

6. hit <tab> (OK button is highlighted)
7. hit Enter

then it would work but most of Admin Portal dialogs work with Enter even there's no highlighted OK button.

Comment 2 Gil Klein 2014-08-31 12:05:30 UTC
This bug was fixed and is slated to be in the upcoming version. As we
are focusing our testing at this phase on severe bugs, this bug was
closed without going through its verification step. If you think this
bug should be verified by QE, please set its severity to high and move
it back to ON_QA


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.