Bug 1130598 - No action from activeX when spice is not installed
No action from activeX when spice is not installed
Status: CLOSED NOTABUG
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-core (Show other bugs)
3.4
All All
medium Severity medium
: ---
: 3.5.0
Assigned To: bugs@ovirt.org
Pavel Stehlik
virt
:
Depends On:
Blocks: 963307
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-08-15 11:48 EDT by Lukas Svaty
Modified: 2016-02-10 14:51 EST (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-08-18 05:51:29 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Virt
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lukas Svaty 2014-08-15 11:48:46 EDT
Description of problem:
After opening user portal in IE8/IE9 (WinXp/Win7) and selecting spice as default console, Browser plugin as Console Invocation activeX does not iniciate any action in engine.log

Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-engine-3.4.3-1.fc19.noarch


How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Run VM of windows7 / windowsXP in ovirt3.4 engine
2. Open user portal in IE
3. Select default console as Spice and console invocation as Browser plugin
4. Open console to VM

Actual results:
nothing

Expected results:
Active X should open installation of spice

Additional info:
I can provide any logs if necessary, though nothing was logged in engine.log while I tried opening the console.
Comment 1 Michal Skrivanek 2014-08-18 05:51:29 EDT
you have to follow http://www.ovirt.org/How_to_Connect_to_SPICE_Console_With_Portal to set things up

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.