Bug 11333 - PC w/ Diamond Stealth III S520 hangs w/ no video while configuring X
PC w/ Diamond Stealth III S520 hangs w/ no video while configuring X
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-05-09 13:41 EDT by jgrow
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-05-09 13:41:24 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jgrow 2000-05-09 13:41:24 EDT
PC: Micron Client Pro PIII/500 Mhz, 128 MB memory, 3Com 3c905b-TX NIC
Video: OEM Diamond Stealth III S520 AGP w/ 8 MB memory, S3 Savage5 LT

I tried the Diamond Stealth III S520/S540, generic savage4, savage4 and
savage4 Pro+ drivers in the 6.2 install program.  PC hangs when I try
testing the X configuration.  Monitor is dark with no video signal when
this happens.  PC needs to be reset.

While I haven't personally verified this on other PCs here, it matches the
descriptions I've received from other people here using the same
Comment 1 Preston Brown 2000-09-11 13:31:53 EDT
we do not currently support this graphics chipset.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.