Bug 11334 - gnome-terminal doesn't display correctly
Summary: gnome-terminal doesn't display correctly
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-core   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Havoc Pennington
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-05-09 18:39 UTC by Chris Green
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-05-24 20:19:46 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Chris Green 2000-05-09 18:39:21 UTC
gnome-terminal exhibits an odd display problem on occasion when using an
irc client with a dedicated window for messages.  Every now and then, the
current base of the terminal window shifts up to where the message window
is if there are currently messages occuring.

This bug is not present in xterm or rxvt.  I believe its a zvt rather than
a gnome-terminal issue.  If I run it from a screen and detach and reattach,
the resulting refresh restores the terminal window

An example of how it looks is
http://helium.tucc.uab.edu/~sprout/terminal.jpg

Comment 1 Havoc Pennington 2000-05-24 20:19:59 UTC
I forwarded the bug to the Zvt maintainers, maybe they will
know what's wrong.

Comment 2 Havoc Pennington 2001-07-12 20:36:13 UTC
Upstream bug is http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=57463

Closing on Red Hat level

Comment 3 Kjartan Maraas 2002-10-26 21:40:55 UTC
The screenshot is not at the above url any longer. Could you please attach it to
the bugreport in bugzilla.gnome.org?

http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=57463


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.