Bug 1135646 - Enabling repository throws Active Record error
Summary: Enabling repository throws Active Record error
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI
Version: 6.0.3
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: Katello Bug Bin
QA Contact: Katello QA List
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: GSS_Sat6Beta_Tracker, GSS_Sat6_Tracker
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-08-29 21:34 UTC by Shannon Hughes
Modified: 2018-12-06 17:54 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-10-03 13:24:04 UTC


Attachments (Terms of Use)
bug report (247.67 KB, application/octet-stream)
2014-08-29 21:34 UTC, Shannon Hughes
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Bugzilla 1123971 None None None Never

Internal Links: 1123971

Description Shannon Hughes 2014-08-29 21:34:37 UTC
Created attachment 932812 [details]
bug report

Description of problem:

not able to add repositories to Red Hat Satellite v 6.0 Beta, while enabling repo it fails with error - "ActiveRecord::RecordNotFound (ActiveRecord::RecordNotFound)"

attaching foreman debug

Comment 1 RHEL Product and Program Management 2014-08-29 21:52:59 UTC
Since this issue was entered in Red Hat Bugzilla, the release flag has been
set to ? to ensure that it is properly evaluated for this release.

Comment 6 Bryan Kearney 2014-10-03 13:24:04 UTC
Closing, this was fixed in GA.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.