Bug 114018 - %filter does not appear to function
%filter does not appear to function
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: MagicPoint (Show other bugs)
1.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Akira TAGOH
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-01-21 09:27 EST by Paul Nasrat
Modified: 2007-04-18 13:01 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-01-21 09:30:51 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul Nasrat 2004-01-21 09:27:27 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4.1)
Gecko/20031114

Description of problem:
Whilst creating slides for a presentation I discovered %filter does
not appear to work (or if it does the output is invisible)

Eg

%filter "uname -r"
%endfilter

Version-Release number of selected component (if applicable):
MagicPoint-1.10a-5

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. cd /usr/share/$(rpm -q MagicPoint)/sample
2. mgp sample.mgp
3. go to slide 12
    

Actual Results:  no output from filter

Expected Results:  see output of ls and output of rev

Additional info:

Tested on fc1 and rawhide
Comment 1 Paul Nasrat 2004-01-21 09:30:51 EST
Additional testing revealed need to run with -U

Closing as NOTABUG - apologies for the line noise

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.