Bug 114449 - There are no 'init' startup scripts for launching CCM upon boot
Summary: There are no 'init' startup scripts for launching CCM upon boot
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Web Application Framework
Classification: Retired
Component: installation   
(Show other bugs)
Version: nightly
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Dennis Gregorovic
QA Contact: Jon Orris
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-01-28 11:43 UTC by Daniel Berrange
Modified: 2007-04-18 17:02 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-03-17 16:42:13 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Daniel Berrange 2004-01-28 11:43:50 UTC
Description of problem:
The old production RPMs would install a script into /etc/rc.d/init.d
capable of starting CCM on boot - if has done 'chkconfig ccm on' of
course.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Install a CCM server
2. Run chkconfig ccm on
2. Reboot the machine
3.
  
Actual results:
CCM is not started.

Expected results:
CCM is started

Additional info:

Comment 1 Daniel Berrange 2004-01-28 11:49:34 UTC
Ties in with bug 114451


Comment 2 Dennis Gregorovic 2004-01-28 18:06:41 UTC
@39837

Comment 3 Dennis Gregorovic 2005-03-17 16:42:13 UTC
closing old tickets


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.