Bug 115158 - OOo fails to load and quit properly
OOo fails to load and quit properly
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-02-07 07:20 EST by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-02-22 09:30:14 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul F. Johnson 2004-02-07 07:20:56 EST
Description of problem:
When loading, the progress bar on the OOo bar stops dead and stays
there. Using gnome-system-monitor, it looks to be hanging when
accessing gnome-getstyles. Killing that process when loading the
application or closing the application seems to work (although
sometimes to kill the app you have to using gnome-system-monitor to
kill the OOo process)

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.1.0-24

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start OpenOffice.org or close OpenOffice.org
2.Load gnome-system-monitor
3.Kill getstyles-gnome
  
Actual results:
After killing getstyles-gnome, OOo continues to load or exit properly

Expected results:
I shouldn't need to do this

Additional info:
Using Fedora Core (Test 1.90). Default desktop - gnome

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.