Bug 1155539 - missing stylesheets in apidoc
Summary: missing stylesheets in apidoc
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: API
Version: Nightly
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
low vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: Ohad Levy
QA Contact: Stephen Benjamin
URL: http://projects.theforeman.org/issues...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-10-22 10:39 UTC by Ales Dujicek
Modified: 2019-09-26 17:39 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-07-27 08:45:48 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
screenshot of apidocs without any asset being loaded (166.61 KB, image/png)
2015-02-24 21:47 UTC, Elyézer Rezende
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 8055 None None None 2016-04-22 16:38:09 UTC
Red Hat Product Errata RHBA-2016:1500 normal SHIPPED_LIVE Red Hat Satellite 6.2 Base Libraries 2016-07-27 12:24:38 UTC

Description Ales Dujicek 2014-10-22 10:39:40 UTC
Description of problem:

CSS stylesheets and javascript linked from API documentation (fqdn/apidoc) return HTTP 404


Version-Release number of selected component (if applicable):
foreman-1.7.0-0.develop.201410211355gite14b575.el7.noarch

Comment 1 RHEL Program Management 2014-10-22 10:43:03 UTC
Since this issue was entered in Red Hat Bugzilla, the release flag has been
set to ? to ensure that it is properly evaluated for this release.

Comment 3 Dominic Cleal 2014-10-23 14:41:13 UTC
Created redmine issue http://projects.theforeman.org/issues/8055 from this bug

Comment 4 Elyézer Rezende 2015-02-24 21:43:28 UTC
Have tested on Satellite-6.1.0-RHEL-7-20150224.0 and this issue continues.

Comment 5 Elyézer Rezende 2015-02-24 21:47:43 UTC
Created attachment 994878 [details]
screenshot of apidocs without any asset being loaded

Comment 9 Ivan Necas 2015-03-18 16:57:36 UTC
The issue was fixed in apipie-rails upstream in this PR https://github.com/Apipie/apipie-rails/pull/315, released as part of 0.3.1 release. The patch is compatible with the version we're currently using, also, the 0.3.x version should be backward compatible with the 0.2.x, we have right now (the versioning was increased due to number of features we had)

Comment 10 Bryan Kearney 2015-08-25 18:08:25 UTC
Upstream bug component is API

Comment 11 Bryan Kearney 2015-12-22 11:03:34 UTC
Moving to POST since upstream bug http://projects.theforeman.org/issues/8055 has been closed
-------------
Ivan Necas
The issue was fixed in apipie-rails upstream in this PR https://github.com/Apipie/apipie-rails/pull/315, released as part of 0.3.1 release. The patch is compatible with the version we're currently using, also, the 0.3.x version should be backward compatible with the 0.2.x, we have right now (the versioning was increased due to number of features we had)

Comment 14 Stephen Benjamin 2016-04-04 15:47:22 UTC
Verified. 

No 404's when viewing the API docs in 6.2 Snap 6.1.

Comment 17 errata-xmlrpc 2016-07-27 08:45:48 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHBA-2016:1500


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.