Bug 1160651 - Regression: Admin server config save no longer shows success message
Regression: Admin server config save no longer shows success message
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Zanata
Classification: Community
Component: Component-UI (Show other bugs)
3.5
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ---
: 3.6
Assigned To: Alex Eng
Damian Jansen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-11-05 05:20 EST by Damian Jansen
Modified: 2015-03-19 03:10 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 3.6.0-snapshot
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-03-19 03:10:23 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Damian Jansen 2014-11-05 05:20:55 EST
Description of problem:
After the user saves a configuration change, there is normally a success message on the following page. This has failed to show after the Administration ui update.

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.6-snapshot

How reproducible:
Easy always

Steps to Reproduce:
1. Sign in as admin
2. Go to user menu -> Administration -> Server Configuration
3. Click save

Actual results:
Admin main page shown

Expected results:
Admin main page shown with a update success message


Additional info:
Comment 1 Alex Eng 2014-11-05 17:31:45 EST
Pull request:
https://github.com/zanata/zanata-server/pull/630
Comment 2 Damian Jansen 2014-12-08 00:52:37 EST
Verified at 0e095d22d321f556422e5034fbb2db56baddc71d

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.