Bug 116689 - error inserting toshiba_acip.ko
error inserting toshiba_acip.ko
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 107199
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: acpid (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-02-24 07:58 EST by Brian G. Anderson
Modified: 2014-03-16 22:42 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-21 14:01:36 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brian G. Anderson 2004-02-24 07:58:26 EST
Description of problem:
I get an error message insmod: error inserting
'/lib/modules/2.6.3-1.97/kernel/drivers/acpi/toshiba_acpi.ko': -1 No
such device
when booting on my Dell lattitude C840

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:
error messages

Expected results:
Since I don't have a toshiba why is this driver trying to load? I
wouldn't expect this message.

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2004-02-24 11:58:05 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 107199 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:01:36 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.