Bug 1172 - slocal isn't working when run from sendmail daemon
slocal isn't working when run from sendmail daemon
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: nmh (Show other bugs)
5.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-02-15 10:39 EST by kenc
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-31 13:33:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description kenc 1999-02-15 10:39:31 EST
Problem also observed run slocal is run by exmh.  When run
from another program mail just isn't file anywhere and just
disappears.  Nothing in .maildelivery matches.  And yes I
have .maildelivery security set up correctly.

Downloading the source package and recompiling it without
either of the two addon patches made it suddenly start
working again.

I'm going to see if problem still occurs on latest version
of nmh-1.0, if it does that I'll try to work up a patch for
it.
Comment 1 Jeff Johnson 1999-05-31 13:33:59 EDT
I just upgraded nmh to the 1.0 version. Please reopen this bug
if the problem with slocal persists in nmh-1.0.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.