Bug 117252 - LILO did not update kernel
LILO did not update kernel
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: lilo (Show other bugs)
1
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Peter Jones
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-03-01 23:37 EST by Jim Harvey
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-11-02 05:17:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jim Harvey 2004-03-01 23:37:45 EST
Description of problem:
LILO update failed

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:
Upgrade from RH9 to Core 1.  Comleted successfully but many errors
during subsequent bootup and lots of things did not work - no ethernet
card, no usb etc.  Noticed that in dmesg, the system was booting into
the old RH9 kernel not the Core 1 version.  Apparently LILO had not
successfully run.  There is a line in my lilo.conf
message=/boot/message and that file was missing.  Lilo wouldn't
complete because of this.  I created the /boot/message file, then lilo
ran ok and the system not boots normally into the 2.4.22-1.2115.nptl
kernel.

Expected results:
Need better lilo error handling.

Additional info:
This took a lot of time to figure out.
Comment 1 Marius Andreiana 2005-11-02 05:17:27 EST
Lilo is deprecated, please use GRUB.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.