Bug 1173660 - oVirt UI dropdowns do not render properly in Chrome
Summary: oVirt UI dropdowns do not render properly in Chrome
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: oVirt
Classification: Retired
Component: ovirt-engine-userportal
Version: 3.5
Hardware: All
OS: All
unspecified
low
Target Milestone: ---
: 3.6.0
Assignee: Alexander Wels
QA Contact: Petr Kubica
URL:
Whiteboard: ux
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-12-12 15:30 UTC by Donny Davis
Modified: 2016-02-10 19:45 UTC (History)
9 users (show)

Fixed In Version: ovirt-engine-3.6.0-0.0.master.20150412172306.git55ba764
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-04 11:43:03 UTC
oVirt Team: UX


Attachments (Terms of Use)
Chrome Sceen Shot (39.54 KB, image/png)
2014-12-12 15:30 UTC, Donny Davis
no flags Details
FireFox Screen Shot (26.38 KB, image/png)
2014-12-12 15:30 UTC, Donny Davis
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 36134 master MERGED userportal,webadmin: Custom dropdown chrome Never
oVirt gerrit 44167 ovirt-engine-3.5 MERGED userportal,webadmin: Custom dropdown chrome Never
Red Hat Bugzilla 1244930 None None None Never

Internal Links: 1244930

Description Donny Davis 2014-12-12 15:30:07 UTC
Created attachment 967689 [details]
Chrome Sceen Shot

Description of problem:
The dropdown boxes in both the webadmin, and the userportal do not render properly in chrome.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Open webadmin or Userportal in Chrome
2.Create new machine
3.Select template

Actual results:
In Chrome the drop-down box gets cut off

Expected results:
The dropdown box properly displays content like FireFox

Additional info:

Comment 1 Donny Davis 2014-12-12 15:30:44 UTC
Created attachment 967690 [details]
FireFox Screen Shot

Comment 2 Petr Kubica 2015-09-14 11:46:29 UTC
Verified in 3.6.0-0.0.master.20150811152341.git5823dda.el6

Comment 3 Sandro Bonazzola 2015-11-04 11:43:03 UTC
oVirt 3.6.0 has been released on November 4th, 2015 and should fix this issue.
If problems still persist, please open a new BZ and reference this one.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.