Bug 120138 - LUN detection on boot
Summary: LUN detection on boot
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 3.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Waugh
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords: FutureFeature
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-04-06 11:04 UTC by Oscar García
Modified: 2007-11-30 22:07 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-04-22 14:43:33 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Oscar García 2004-04-06 11:04:23 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET 
CLR 1.1.4322)

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):
Any

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Publish LUN's non sequentially
2. Boot computer

    

Actual Results:  The system doesn't detect the LUN's that aren't 
sequential

Expected Results:  All LUN's detected

Additional info:

If we force detection of the specific LUN's (we know the numbers) it 
works...

Comment 1 Suzanne Hillman 2004-04-06 18:25:20 UTC
Internal RFE bug #120195 entered; will be considered for future releases.

Comment 2 Bastien Nocera 2004-04-15 11:03:13 UTC
Setting to the right component...

Comment 3 Suzanne Hillman 2004-04-22 14:43:33 UTC
Thank you for the suggestion. It was passed along to product
management, but not committed for a future release.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.