Bug 120166 - Nautilus crashes when starting
Summary: Nautilus crashes when starting
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: nautilus   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Alexander Larsson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-04-06 15:55 UTC by Paul Smith
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version: nautilus-2.6.0-1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-04-07 16:05:40 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Paul Smith 2004-04-06 15:55:07 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-GB; rv:1.6) Gecko/20040115

Description of problem:
Distribution: Fedora Core release 1.90 (FC2 Test 1)
Package: nautilus
Severity: critical
Version: GNOME2.5.3 unspecified
Gnome-Distributor: Red Hat, Inc
Synopsis: Nautilius crashes when run
Bugzilla-Product: nautilus
Bugzilla-Component: general
Bugzilla-Version: unspecified
BugBuddy-GnomeVersion: 2.0 (2.5.3)
Description:
Description of the crash:
Executing nautilus causes it to crash. I have also seen the same crash
on logout.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Login to default desktop
2. From menu choose, 'Run Application...'
3. Enter 'nautilius' and click ok


Actual Results:  I get the gnome error/crash dialog.


Expected Results:  Nautilius should launch. 

Additional info:

Comment 1 Alexander Larsson 2004-04-06 16:02:27 UTC
Could you try to get a backtrace from when this happens. Ideally with
the nautilus debuginfo packages installed. The crash dialog should
help you get the backtrace.

Comment 2 Paul Smith 2004-04-07 16:05:40 UTC
I have updated to nautilus-2.6.0-1 and the problem has gone away.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.