Bug 120563 - Applets fail to start when placed on the panel bar
Applets fail to start when placed on the panel bar
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-panel (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Mark McLoughlin
Mike McLean
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-04-10 17:15 EDT by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-05-03 12:50:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul F. Johnson 2004-04-10 17:15:52 EDT
Description of problem:
The normal method of adding an applet to the panel bar does not work.
For users who haven't logged in for a while, the applets fail to load.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Right click on the panel bar
2. Select to add the clock applet to the bar
Actual results:
The "Clock" applet appears to have died unexpectedly.

Do you want to reload this applet?

(If you choose not to reload it at this time you can always add it by
right clicking on the panel and clicking on the "Add to Panel" submenu)

Clicking to add the applet results in the same error being generated

Expected results:
The clock is added to the panel bar and is available after logging out
and logging in.

Additional info:
This problem was not in the previous (roughly Wednesday 07/04 for the
update) version.
Comment 1 Paul F. Johnson 2004-04-11 15:51:03 EDT
I've changed this to gnome-panel rather than gnome-applets. I've just
recompiled from the gnome sources the panel and everything works again.
Comment 2 Mark McLoughlin 2004-04-14 10:28:50 EDT
Is everything working from a clean install now? It sounds like it was
some spurious error - maybe for some reason the gnome-panel package
wasn't installed properly for the first time? I haven't seen any
problems here.
Comment 3 Paul F. Johnson 2004-04-25 17:46:07 EDT
Seems fine now. Report can be closed. Thanks

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.