Bug 121254 - fault with activation of the XKB-configuration
fault with activation of the XKB-configuration
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 120858
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11 (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-04-19 15:45 EDT by lupus
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 14:02:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description lupus 2004-04-19 15:45:21 EDT
Description of problem:

sorry for the Dutch error message

I get this in a messagebox on startup of xorg-x11:

Er is een fout opgetreden bij het activeren van de XKB-configuratie.
Waarschijnlijk is het een intern X-server probleem.

X-server versiegegevens:
The X.Org Foundation
60700000

Indien u deze situatie als fout rapporteert, voegt u dan alstublieft toe:
- Het resultaat van xprop -root | grep XKB
- Het resultaat van gconftool-2 -R /desktop/gnome/peripherals/keyboard/xkb


Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-6.7.0-0.5


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:


[lupus@localhost lupus]$ xprop -root | grep XKB
_XKB_RULES_NAMES_BACKUP(STRING) = "xfree86", "pc105", "be", "", ""
_XKB_RULES_NAMES(STRING) = "xfree86", "pc105", "be", "", ""

[lupus@localhost lupus]$ gconftool-2 -R
/desktop/gnome/peripherals/keyboard/xkb
 layouts = [be]
 model = pc105
 overrideSettings = false
 options = []
Comment 1 lupus 2004-04-19 15:56:18 EDT
I noticed this in my logs (don't know if it has influence on gconf)

Apr 19 21:47:28 localhost bonobo-activation-server (lupus-1901): iid
OAFIID:BrokenNoType:20000808 has a NULL type
Apr 19 21:47:28 localhost bonobo-activation-server (lupus-1901):
invalid character '#' in iid
'OAFIID:This#!!%$iid%^$%_|~!OAFIID_ContainsBadChars'
Comment 2 Mike A. Harris 2004-04-19 17:16:32 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 120858 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:02:40 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.