Bug 12146 - MGA millenium 1 (2 mb) root window problems
MGA millenium 1 (2 mb) root window problems
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-06-12 14:53 EDT by Hans de Goede
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-18 14:34:47 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Hans de Goede 2000-06-12 14:53:24 EDT
When running gdm with a MGA millenium and then swiching to a text console
and back again the redhat logo is gone, this probably means that XFree 40
doesn't save the screen but instead sends an expose event, this does
however not work for root window images.
Comment 1 Hans de Goede 2000-06-12 15:07:42 EDT
I just reproduced it on an S3 Virge DX / 4mb, so this definetly is an XFree40
generic bug.
Comment 2 Hans de Goede 2000-06-30 17:45:34 EDT
Tried this again with Xfree-4.0-0.28 from the beta2/snapshot dir on gribble and
this still happens.
Comment 3 Jeremy Katz 2000-07-06 00:55:04 EDT
Confirmed on a Neomagic NM2160 and a Matrox Mystique under beta3
(XFree-4.0.1-0.30)
Comment 4 Glen Foster 2000-07-18 14:34:45 EDT
This defect is considered MUST-FIX for Winston Beta-5
Comment 5 Erik Troan 2000-07-21 12:21:04 EDT
Bug in the core X driver.
Comment 6 Hans de Goede 2000-07-21 13:47:48 EDT
Could someone please enlighten me as to why the fact that it is in the X core, so it only affects just about all cards, is a good reason not to fix it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.