Bug 121747 - kickstart install fail if using several volume group on a blank disk
Summary: kickstart install fail if using several volume group on a blank disk
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 3.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-04-27 09:33 UTC by Pierre Amadio
Modified: 2007-11-30 22:07 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-09-21 18:59:22 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
anaconda dump (318.66 KB, text/plain)
2004-04-27 09:40 UTC, Pierre Amadio
no flags Details
syslog (19.22 KB, text/plain)
2004-04-27 09:41 UTC, Pierre Amadio
no flags Details
kickstart file (1.45 KB, text/plain)
2004-04-27 09:41 UTC, Pierre Amadio
no flags Details

Description Pierre Amadio 2004-04-27 09:33:47 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5)
Gecko/20031007 Firebird/0.7

Description of problem:
The following appears when installing with RHEL3 iso as well as RHEL3
beta update 2 isos.

When installing with kickstart on a blank disk so the installer have
to create several volume group, installation stop while tempting to
create the second volume group.

Trying the installation again works.



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.remove all partition from the disk where to install 
2.perform a kickstart installation asking for at least 2 volume group.

    

Actual Results:  anaconda crash

Expected Results:  installation proceed

Additional info:

Comment 1 Pierre Amadio 2004-04-27 09:40:29 UTC
Created attachment 99711 [details]
anaconda dump

Comment 2 Pierre Amadio 2004-04-27 09:41:07 UTC
Created attachment 99712 [details]
syslog

Comment 3 Pierre Amadio 2004-04-27 09:41:58 UTC
Created attachment 99713 [details]
kickstart file

Comment 4 Jeremy Katz 2004-06-09 22:37:38 UTC
I can't reproduce this here with my hardware (not exactly the same,
had to tweak the actual devs and sizes of pv.01 and pv.02).  Does this
always happen foryou?  

Comment 5 David Rousseau 2004-06-18 11:09:43 UTC
yes it always happen.
it seems to be a problem related to clearpart function.
This function was already bugged in RHEL 2.1 (as "clearpart --drives
sda" didn't only clear sda disk but all disks).


Comment 7 Jeremy Katz 2005-09-21 18:59:22 UTC
Closing due to inactivity.  If you have further information to add to this bug
report, please add and reopen it.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.