Due to a recent update on Javascript code a full page refresh on your browser might be needed.
Bug 1217799 - Distribute *.oem, LICENSE, COPYING in -prewhql build
Summary: Distribute *.oem, LICENSE, COPYING in -prewhql build
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: virtio-win
Version: 7.3
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Vadim Rozenfeld
QA Contact: Virtualization Bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2015-05-01 17:43 UTC by Cole Robinson
Modified: 2015-11-24 08:51 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-24 08:51:31 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2015:2513 normal SHIPPED_LIVE virtio-win bug fix and enhancement update 2015-11-24 13:38:38 UTC

Description Cole Robinson 2015-05-01 17:43:21 UTC
There's a few files that we need for virtio-win packaging that are not in the -prewhql build output. We end up either grabbing them on demand from the public .git or keeping local copies. The files are

* https://github.com/YanVugenfirer/kvm-guest-drivers-windows/blob/master/COPYING
* https://github.com/YanVugenfirer/kvm-guest-drivers-windows/blob/master/LICENSE
* https://github.com/YanVugenfirer/kvm-guest-drivers-windows/blob/master/viostor/txtsetup-i386.oem
* https://github.com/YanVugenfirer/kvm-guest-drivers-windows/blob/master/viostor/txtsetup-amd64.oem
* https://github.com/YanVugenfirer/kvm-guest-drivers-windows/blob/master/viostor/disk1

Can these be output as part of the -prewhql build?

Comment 2 Vadim Rozenfeld 2015-07-21 06:35:20 UTC
should be fixed in build 106
https://brewweb.devel.redhat.com//buildinfo?buildID=448339

Comment 4 lijin 2015-07-31 06:37:17 UTC
check in build106 and build107,following five files are existed:
COPYING
disk1
LICENSE
txtsetup-amd64.oem
txtsetup-i386.oem

so this issue has been fixed.

change status to verified.

Comment 5 Cole Robinson 2015-09-22 16:22:21 UTC
vadim, the latest -110 build doesn't seem to have these files anymore... is that intentional?

Comment 10 errata-xmlrpc 2015-11-24 08:51:31 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2015-2513.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.