Bug 121947 - X.org won't boot after install. Only from level 3 shell.
Summary: X.org won't boot after install. Only from level 3 shell.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: XFree86 (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: i686 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: X/OpenGL Maintenance List
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-04-29 09:20 UTC by Timothy Ha
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-21 10:49:26 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Timothy Ha 2004-04-29 09:20:29 UTC
Description of problem: After a clean install of Fedora 2 test3, my
X.org won't start. It seems to hang at the screen detection procedure.
If I run startx after doing a level 3 booting, X.org would work.

My video card is of on-board type.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Installed Fedora 2 test3
2. It would not boot into login prompt
3. startx after a runlevel 3 would start the GUI
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Timothy Ha 2004-09-21 09:27:02 UTC
Fedora 2 did not have this problem. I think, the bug report can be closed.

Comment 2 Mike A. Harris 2004-09-21 10:49:26 UTC
Thanks for the update.  Setting bug status to "CURRENTRELEASE"
of Fedora Core 2.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.