Bug 122173 - jpilot Cannot Display Japanese Characters
jpilot Cannot Display Japanese Characters
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: jpilot (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ivana Varekova
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-05-01 08:34 EDT by Kunihiko IMAI
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-01 03:24:32 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kunihiko IMAI 2004-05-01 08:34:18 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; ja-JP; rv:1.6) Gecko/20040422

Description of problem:
With Japanese version of Visor, cannot display Japnanese language on
jpilot.  Only alphabetical-numeric character are shown.

Tried:
        $ LANG=ja_JP.eucJP jpilot 
I got same results.
(Default Japanese locale is ja_JP.UTF-8.)

Of course, I set locale to Japanese on preference menu.



Version-Release number of selected component (if applicable):
jpilot-0.99.7-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. rm -rf ~/.jpilot (not to affected by old environment)
2. jpilot & ( from command line )
3. set File->preference->locale to `Japanese'
4. Hot-sync with Japanese Palms.

Actual Results:  Cannot display any Japanese hiragana, katakana and
kanji characters. Their place are blank.
Only alphabets and numeric character are shown.

Expected Results:  It can show Japanese characters, too.

Additional info:

I tried to get original tar.gz source from jpilot.org and do rpmbuild
-ta .  This plain built version disables gtk2+ feature.

Plain version can display Japanese characters with

        $ LANG=ja_JP.eucJP jpilot

With ja_jp.UTF-8 locale, cannot display, too.  Is this result helpful?
Comment 1 Ivana Varekova 2005-04-06 08:25:32 EDT
Is this problem still present in newest jpilot (jpilot-0.99.8-0.pre8.1)? Can you
test it please?
Ivana Varekova 
Comment 2 Ivana Varekova 2005-07-01 03:24:32 EDT
I'm closing this bug. 
If anybody can reproduce this problem with new jpilot version
(jpilot-0.99.8-0.pre9.1) feel free to reopen it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.