Bug 122230 - Active state of modem connection not displayed
Active state of modem connection not displayed
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 106980
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-network (Show other bugs)
rawhide
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks: rcn-modem
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-05-02 07:32 EDT by Joachim Frieben
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 14:02:56 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joachim Frieben 2004-05-02 07:32:23 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)

Description of problem:
After setting up some modem connection by means of "system-config-
network", it is possible to establish an active connection, but the 
state is not displayed correctly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.3.16-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create modem connection.
2. Dial in to some ISP.
3. Watch the displayed state.
    

Actual Results:  The modem connection goes active after dialing in, 
but this change is not reflected by the connection windows. On the 
other hand, it is (fortunately) possible to disconnect from the ISP 
by clicking the button, despite the displayed state of the modem 
connection being "inactive".

Expected Results:  Connection state should switch from "inactive" 
to "active".

Additional info:

Works flawlessly in Fedora Core 1.
Comment 1 Joachim Frieben 2004-05-03 23:52:05 EDT
I should add that of 2 modem connections ppp0 and ppp1, this
misbehaviour only shows up for ppp1 whereas for ppp0 the state is
correctly displayed.
Comment 2 Harald Hoyer 2004-06-04 09:31:30 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 106980 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:02:56 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.